Cyan. Buy now pay later! - NFTs & collections - CryptoTalk.Org Jump to content
Sign in to follow this  
Easydlrs

Cyan. Buy now pay later!

Recommended Posts

What is Cyan?
Cyan is the first buy now pay later service for the metaverse. Our goal is to make NFTs and all metaverse assets attainable for everyone. Choose to finance your purchase over a period of three months, or get a collateralized loan on your existing NFTs.
Cyan has gone through multiple audits from various firms, most recently and notably from CertiK. The team has gone through KYC verification and the protocol has gone through two security audits.
The initial list of profile projects was selected from Bitwise’s Blue-Chip NFT Index. There are more 40 projects. As Cyan grows, more projects will be whitelisted, along with more Vaults for other flavors.
FAQ
1) What utilities will I have with a cNFT?
You will be able to view the NFT, use Twitter blue, collect airdrops directly made to the NFT, and ability to send or sell the cNFT.
2) How long are repayment periods?
All Buy Now Pay Later plans are for a 3-month period. Pawn plans are 3 months by default or 24 hours for Flash Pawn type.
3) How will you notify me of payments due?
You may elect to save your email address to receive notifications. On the top right of the dapp, click on the "・・・" menu and select "Configure Email" to save or update your address. Head to Receive Notifications for more details.
4) What happens if I miss a repayment?
Your plan will go into default, and your NFT will be released to the appropriate Cyan Vault.
5) When I stake ETH in Cyan's Vaults, what kinds of risks am I facing?
The ETH you stake into the Vaults is used to lend out to fund the BNPL and PAWN plans. The interest paid on the BNPL and PAWN plans gets paid directly into the Vault.
So the risk you incur when staking is when a plan defaults, and the underlying NFT is liquidated at a poor price. Otherwise, you also have ETHUSD risk which we suggest the user hedges on a DEX or exchange if desired.
6) When token?
We don't have immediate plans to issue a token now. We believe a token is something to give back to the community, as issuing a token tends to skew a project's focus and motivations after raising funds. Yield farming, theoretical utility, and wishful thinking divert the focus away from building a great product. A product you enjoy using and is actually beneficial is the ultimate utility!

Website https://www.usecyan.com/
Twitter https://twitter.com/usecyan
Discord https://discord.gg/cyan

Дизайн без названия (1).png

Edited by Easydlrs
I made mistake

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Topics

  • Сообщения

    • я под интерфейсом подразумевал широкий спектр . от просто написанного FAQ , до онлайн-помощника при работе в системе. ну в целом да упрощение , как бы мы его не называли. при этом надо учесть что просто долгие насыщенные терминологией тексты не подойдут - народ просто не будет читать .
    • Это отличные новости на которые и волна отреагировала, моментально дала 10+ процентов роста, для спекулянтов сейчас отличные возможности открываются на рынке
    • Та Сизый многое говорит он в последнее время изменился, каким то хайпожором не много стал, это лично меня не много бесит, раньше не так было.
    • население земли увеличивается , ресурсов на всех не хвтает. гораздо проще всех обеспечить дошираком и квадратной коробкой для жилья , а черную икру , спорт-кары и красавиц все получа в виртуальное реальности.  почему начали скупать Доги 5-6 лет назад вообще мыслей нет. а почему не продали на пампе - может тоже поверили в 1 доллар ? ну или продали но малую часть , желая сохранять контроль на Эмиссией никому по факту не нужен. Доги попуоярны и везде есть. зачем пересылать Доги по сети Эфира если можно по собственной отправить ? но придет время , Виталик навешает всем лапши и раскажет сказку зачем это нужно )
    • Ну у их если что частично это может выйти, но полностью убить рынок крипты не у кого не получится она так или иначе будет существовать , заблокировать полностью не выйдет
    • Ну да, крипта на рынке довольно не давно и только лет 5 о ней что то слышно раньше вообще тема не понятная была о которой знали не многие.
    • Пришли 6 фриспинов, дай думаю крутану, не буду ждать накопления, а тут бац и 5к. Последний раз мне падали только тикеты в таком объёме а РП за год где-то только  1 раз  таком количестве. Приятно. 
    • Ну наверное... Вот забавно конечно вышло и казалось бы причем здесь доги почему именно он а не какая то другая монета? Я бы на его месте взял для  пампа что то более инновационное и вообще полезное для рынка и не только
    • Но для этого нужна какая-то конкретная причина и учитывая количество пользователей, инвесторов, инвестиционных компаний, миллиардеров на рынке криптовалюты это точно не будет падение биткоина из-за его продаж и прочее, это скорей будет если какие-то нибудь штаты америки решат прижать крипту и убить ее я так думаю) 
    • как будут так будут, это же не по щелчку пальца создается. тем более сейчас на медвежьем рынке. и кстати тут вроде писали что уже есть какие то проекты. в любом случае форк должен закрепиться и без каких либо проектов.  падение цены Эфира идут от собственных причин . части инвесторов совсем не нравится такой переход , который приведет Эфир к централизации. скорее всего они и начали выходить из Эфира и этот процеес будет только усиливаться. 
×
×
  • Create New...