ask2earn answer2earn  $ANS.Best Web3.0 Q&A platform is airdropping - Coins / Tokens Announcements - CryptoTalk.Org Jump to content
knowledgefi

ask2earn answer2earn  $ANS.Best Web3.0 Q&A platform is airdropping

Recommended Posts

Your knowledge is your wealth. We believe in KnowledgeFi.

 
Get your airdrops at https://ans.best/airdrops if you have accounts on Stack Exchange platform.
Invite your friends to get more airdrops

Traditional centralized question-and-answer (Q&A) platforms draw millions in revenue from advertising and job posting. In 2019, for example, Quora was valued at $2 billion and drew $60 million from investors in an investment round. Popular Q&A coding platform, Stack Overflow, was recently acquired for $1.8 billion. Content contributors reap indirect benefits like reputation, and top contributors get job offers from companies like Google. By March 2021, Stack Overflow had more than 14 million users who had provided over 31 million answers to more than 21 million questions. The users of Stack Overflow gain reputation points and badges for their input, representing gamification of the Q&A segment of the knowledge market. Other players in the knowledge market, such as CourseHero, Chegg, StudyPool, and other similar Web 2.0 platforms, usually pay contributors but aggregate the content/knowledge, protect it as their property, and sell it multiple times to clients seeking answers. Clearly, the traditional players in the knowledge market are used to crowdsourcing knowledge and selling the same for the benefit of venture capitalists and investors only.

The dawn of Web3 has created an opportunity to transition from the traditional, centralized knowledge market to KnowledgeFi. The evolution of the internet towards open-source technology and trustless, permissionless blockchain technology signals the need for decentralization of the knowledge market. $Ans.Best effectively satisfies this need.

Anchored in the third iteration of the internet, $Ans.Best is a community-owned Q&A platform for knowledge sharing and collaboration where the content contributors are the owners. The platform will work in a similar way to existing Q&A sites such as Quora and Stack Overflow but will steer away from the dominance of big tech firms and venture capitalists by leveraging decentralized technologies that turn users into owners who earn tokens for their contributions. Unlike traditional knowledge market tech, where contributors earn indirect benefits such as reputation, $Ans.Best users will get direct benefits in the form of tokens as well as contributions to decision-making as owners.

Please check the white paper(https://knowledgefi.io)  for more information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Topics

  • Сообщения

    • кстати интересно , на чем именно сам Ли зарабатывает . есть ли у него приличная криптоферма к примеру или он просто приличное количество монет холдит дожидаясь удобного момента. ну что бы как то понять его мотивы . ведь как ни крути а у него рычаги чтобы влиять на курс Литка , которыми он как ни странно вообще не пользуется . но это врядли может длится долго. в какой то момент просто некому станет продавать . и тогда по идее должен начаться рост. если конечно не будет попыток выбить и каких то более крупных инвесторов. все таки обычные крипто киты и институционалы это две разные категории 
    • Если хранить только биток, то это будет бесмысленная трата 60$ и да, насколько я понял из разговора с вами, у вас нет ПК, а нано s обязательно подключать к ПК, с телефоном работает другая модель, нано х, он стоит порядка 200$ или больше. Потому, если хранить только биток, то можно сделать кошелёк и не конифолить мозг. 
    • Вы тоже в нем не принимаете участие? Я то не участвую. Так как как я уже говорил, для этого надо иметь много денег. А где их сейчас то взять, столько денег. Что бы что-то нормально получить с этого форка вам. Особенно сейчас, когда такое происходит.
    • у меня постоянно падают Шибы или CRO. только в самый первый раз выпали 10 БСД и все с тех пор ниразу не было. но я играю каждый день практически и уровень 38. зависимость от вагера наверно присутсвует.  так то всем провайдерам выгодно , но некоторые видимо бояться проверок от игровой комиссии , поэтому предпочитают не нарушать и не пускать игроков из запрещенных стран. ну или у них просто лицензии разные , от разных юрисдикций 
    • Против книг ничего против не имею, хотя тоже нужно фильтровать, книги бывают разные, с фильмами же всё сложнее, лично я их перестал смотреть, и у меня всё хорошо, мне не интересны новинки, сериалы и т д, да и к старым фильмам меня не тянет. 
    • Ну впринципе вы правы, надо иметь всегда запасные варианты. Так на много проще и лучше будет. Да и заработать так можно наверно, будет больше. Так как у вас будет больше, разных инструментов для этого.
    • У меня в том проекте не всегда код проверочный на почту приходит, хотя ящик gmail. И там никакого функционала нету только обещания что-то запустить. Лучше я в свиткоине и аглет продожду листинг, если есть приложение, то рано или поздно торги запустят.
    • при этом если думаешь что укрепивши наш армянский драм у нас цены упали на продукты то ошибаешься. кое на что даже увеличились. тоесть никакой значимой выгоды это народу не дало , а экспортерам даже по карману ударило. и это в момент когда у нас начинается сезон экспорта овощей и фруктов.  тоесть даже в этом смысле фиат не надежен твое государство может взять и само курс уронить или поднять , даже без оглядки на мировой рынок. крипта хоть в этом смысле предсказуемей , в мире кризис значит и крипта тоже в медведе 
    • Но русский язык ведь знаете?) это уже немного больше вашего региона раза так в три+ русско говорящих наверное с миллиард людей наберётся, уже рынок посерьёзнее))) хотя у вас вроде проблем с заказчиками не было...) 
    • Ну да поговаривают, что она может стать ещё дешевле. Может и надо подождать как вы говорите. Сейчас вообще непонятно. Или она будет, дорожать или ещё больше дешеветь. Многие говорят, что ещё дешеветь должна она нормально так.
×
×
  • Create New...